MENÜ


Szeretettel köszöntünk minden ide látogató kedves diákot és tanáraikat valamint munkánk után érdeklődőket.   

Régi üzletünk Eger, Dr. Sándor Imre utca 2. szám alatt volt. (Fotobrill Foto Centrum/Fuji Labor) Majd 2010. 01. 01-től a Foglár út 4/A szám alatt voltunk. mint 3D FOTO & VIDEÓ. Az üzletet már bezártuk, de máshol is tudunk felállított műteremmel felvételeket készíteni, előre történő egyeztetéssel.

8. osztályosok, szakmunkástanulók, gimnazisták, középiskolások, főiskolások részére tablókép felvételeket és digitálisan szerkesztett nagytablót készítünk, keretezéssel is. (Komplett kivitelezés) Állandó, de változó akcióinkkal a lehető legolcsóbban, de PROFI minőségben kínálunk egyedi és különböző csomagokat a végzős tanulók részére.

ÁRAJÁNLATUNKAT AZ OSZTÁLYOK RÉSZÉRE SZEMÉLYESEN ADJUK ÁT, VAGY AHOVÁ ESETLEG NEM VITTÜNK, TELEFONON LEHET JELEZNI ÉS ELVISSZÜK AZ OSZTÁLY RÉSZÉRE. Ezen a helyen nem adjuk közre az árajánlatunkat. Amennyiben esetleg szóbeli tájékoztatást igényelnének az osztályban, időpont egyeztetéssel szívesen megtesszük. Telefonon is adunk tájékoztatást, az árjegyzékhez kiegészítésül.

Egertől távolabb lévő helyekre is elmegyünk, kiszállási díj nélkül. (min. 20 fő)

 

Fényképezés diákok részére

A fényképezés az iskolában, az osztály tantermében, esetleg más erre alkalmas helyiségében történik. Itt nagyobb hely áll rendelkezésre, mint egy műteremben, ezért sokkal kényelmesebb. Kihelyezett műtermet biztosítunk, mely ugyanolyan jó, mint egy üzlet műterme. Az iskolán kívül más helyszínt is tudunk biztosítani a fényképezésre. A fényképezést akár szabadtéren is elvégezhetjük, mely különleges hátteret és hangulatot jelent. Erre még a tanév kezdetén az ősz folyamán nagyobb a lehetőség, mert akkor még általában jó idő van.

Mi mindenkiről a saját egyéniségét akarjuk fényképen megjeleníteni. Ezért különös gondot fordítunk minden egyes felvételre és a kért felvétel kidolgozására. A fiúkról min. 6 a lányokról min. 12 felvételt készítünk. A helyszínen van lehetőség a képek kiválasztására laptopon. Amennyiben esetleg valakinek a kiválasztáskor nem tetszik a felvétele, akkor még van lehetősége egy pár felvétel újrakészítésére. Külön kérésre bélyegképen is átadhatjuk a nyers felvételeket, otthoni szülők általi kiválasztásra. Itt nincs lehetőség új felvételek elkészítésére. A felvételek elkészítésénél és kiválasztásánál a szülők is jelen lehetnek.

Kérhető olyan tabló is, melyen két felvétel van mindenkiről. Ez a második felvétel általában szabadban készül, de készülhet az iskolában is a tabló kép fényképezésekor és min. 1 db 10x15-ös méretű képet kell megvenni. A nagytabló árát nem befolyásolja. Ilyen kérés esetén, azt minden esetben előre kell egyeztetni.

 

Fényképezés tanárok részére

A tanárok részére a fényképezés ingyenes, és ajándékba adunk 2 db 6x9-es képet olyan színben, amilyenben kérik. 

Javasoljuk, hogy a háttér miatt minden osztállyal készíttessenek fényképfelvételt, ha a tablójukon rajta lesznek. (INGYENES) Ezt azért kérjük, hogy egységesek legyenek a tablón. Amennyiben nem akarnak minden osztállyal illetve minden évben fényképeszkedni, akkor lehetőségük van az általunk korábban készített felvételükből kérni, illetve a fényképezéskor kiválasztott felvételből teszünk a tablóra. 

Színes digitális felvételből, vagy hozott színes képből tudunk bármilyen színű képet készíteni, de a barnítottból csak fekete-fehéret, a fekete-fehér képből, csak barnítottat.

Nem javasoljuk a 10-20 évvel ezelőtti képek tablóra tételét, mert a diákok és szüleik sem ismernek tanáraikra és ezek nagymértékben különböznek a többi képektől. 

Más fényképész által készített kép átadása esetén, úgy vesszük, hogy a képen lévő személy rendelkezik a szerző (fényképész) hozzájárulásával a tablón való megjelenítéshez. Ennek esetleges hiányából adódóan, nem vállalunk semmilyen felelősséget a megjelenítés miatt.

 

Retusálás

PROFI retusálással minden pattanást eltüntetünk kérés nélkül is. Minden további egyéni kívánságot figyelembe veszünk, pl. korábbi sérülések eltüntetését, fül, orr, szem, kisebbítését illetve esetleg nagyobbítását, ráncok simítását, sok anyajegy levételét, fogak pótlását, foghézagok eltüntetését, arcteltség vékonyítását, stb. Csomagárainkon felül, nem kell felárat fizetni egyik korrekcióért sem, ezeket mind AJÁNDÉK-ként elvégezzük.

Az esetleges korrekciót a fényképezéskor lehet kérni.
 

A képek színe

A képeket lehet kérni színesben, barnítottan, fekete-fehérben és esetleg különböző színárnyalatokban. Amennyiben a digitális tablót is mi készítjük, akkor természetesen mindenki részére biztosítjuk az egyéni színű csomag színválasztását. Ez azt jelenti, hogy a DIGITÁLIS NAGYTABLÓN a képek színe lehet pl. fekete-fehér, de csomagként kérhető színes vagy barnított kép. A csomagon belül különböző színű képeket nem lehet kérni, csak egy választott színűt. Kivétel, 2 választott felvétel esetén, két színben.

Később bármikor kérhető utánrendelés az eredetileg választott képszíntől eltérő színben is a mindenkori utánrendelési áron.

 

Digitális nagytabló 

Előnyei: Nem kell ragasztani a képeket, ezért az nem is eshet le, mint a régebbi tablóknál. Nem kunkorodik a kép sarka. Nem kell külön névtáblákat és egyéb feliratokat készíteni. Kistabló reprót nem kell készíteni, mert digitálisan kicsinyíthető és tű éles képeket és feliratokat eredményez.

 

DIGITÁLIS NAGYTABLÓ kérése esetén, lehetőség van háttérképet adni, esetleg elrendezési vázlatot, vagy teljesen ránk bízni az egész tabló elkészítését. Számtalan háttérkép és digitális keret közül válasszuk ki a legjobban megfelelőt. Minden digitálisan megszerkesztett tablót levilágítás előtt közösen átnézünk kép-név és helyesírás szempontjából, esetleges hiba esetén azt javítjuk, és csak ezután világítunk le fotópapírra.

 

A nagytablót bekeretezzük és felár nélkül, antireflex üveggel látjuk el. (Nem lamináljuk a képet!) Ez csillogásmentes nézést tesz lehetővé. Ez olyan képzetet kelt, mintha nem lenne üveg a keretben. Kirakatba téve nem csillog és nem látjuk benne a hátunk mögötti teret sem. Készítünk digitális nagytabló szerkesztést is magába, valamint fotópapírra történő LED-es levílágítással és habkartonra történő kasírozással is.

A nagytablót sok méretben lehet kérni. Annak árát, konkrét méretre vonatkozóan, a fényképezéskor lehet megkérdezni. A 70x100-as méretű komplett kiviteleztt nagytabló ára, az osztály részére eljuttatott árajánlaton szerepel. Az egymást követő méretek közt, nem nagy árkülönbségek vannak. 

A nagytablót minden iskolába kiszállítjuk falra akaszthatóan és ott adjuk át. Esetleg más kiállítandó helyszínre is elvihetjük, ha azt kérik.

Az árjegyzékes ajánlatot minden iskolába az osztályfőnökök részére eljuttatjuk. Reméljük, hogy elnyeri az osztály és az osztályfőnök tetszését is és minket választanak.

Hírek

 • AKCIÓS ESKÜVŐI FOTÓZÁS 2018-ban!
  2017-09-06 11:02:23

  AJÁNDÉK FOTÓKÖNYV 50.000 Ft értékben!

 • Akciós Tablófotózás a 2016-2017-es tanévre!
  2016-09-21 11:59:31

  Tabló árajálatunkat e-mailben kérésre átküldjük.

 • Tablófotó Akció a 2016-2017-es tanévre!
  2015-12-30 13:02:20

  Minden iskolába eljuttatjuk árajánlatunkat!

 • Gyermekfotók feltöltve az Óvodai képgalériába!
  2015-07-29 17:51:19

  Gyermekfotók feltöltésre kerültek.

 • Akciós Tablófotózás!
  2015-02-11 10:50:15

  TABLÓFOTÓ SZUPER AKCIÓ a 2016-2017-es tanévre!

 • Új képek feltöltve!!!
  2013-06-04 19:08:35

  Esküvői fotók ill. fotókönyv galériában!

 • Új videó feltöltve!
  2012-02-01 22:06:42

  Hamarosan még több videó és képek az oldalon!

Asztali nézet