MENÜ


Kedves Jegyespár!

 

  Szeretettel köszöntelek Titeket az érdeklődők sorában. Az esküvőtök fényképezését és videózását, akár a reggeli ébredéstől a hajnali kifulladásig vállaljuk. Minden kedves megrendelőnk igényéhez alkalmazkodunk, amennyiben megrendelését olyan napra kérte, ahol még nem vagyunk lekötve. Esküvői felvételek számát nem tudjuk meghatározni pontos db számban, de azt garantálni tudjuk, hogy minden fontos esemény meg lesz örökítve. Ez lehet eseményenként 100-300 száz felvétel, összesen akár 1.500-3.000 is. Minden eseményt általában túlfényképezünk. A menüpontok közt megtaláljátok a részetekre szükségeseket. A mennyiben ezeken túl kérdésetek lenne, email-be vagy telefonon tudunk választ adni részetekre.

 

Felvételkészítés bárhol az országban és azon túl is

-         Menyasszony készülődés, fodrász, smink, öltöztetés

-         Külső és belső beállított és kreatív felvételek

-         Menyasszony kikérés

-         Polgári esküvő

-         Templomi szertartás

-         Gratulációk, nagy és kiscsoport képek készítése   

-         Pohárköszöntő

-         Vacsora

-         Táncmulatság

-         Vőfélyes játékok

-         Menyasszonyi torta felvágás

-         Gyertyafénykeringő

-         Menyasszonytánc

-         Menyecsketánc

-         Bolond menyecsketánc

-         Éjféli vacsora

-         Vonatozás

-         Tűzugrás és hajnalperzselés, stb.

 

E-session (jegyespárfotózás)

  A fotózás az esküvő előtti időben (2-3 héttel) készülhet az általatok kiválasztott helyszínen. Ez teljesen kötetlen, ezért nagyon kreatív felvételek készítését teszi lehetővé, melyből akár meghívóra vagy mellé tehető egy jól sikerült kép. Ilyenkor lehetőség van az egymás megismerésére, mely által sokkal természetesebb és nem feszélyezett, mosolygós képek készülhetnek. Az „éles” esküvői fotózáskor így már tökéletes képek készülnek. Ezek alapján kérhetitek, hogy milyen jellegű felvételek készítését tartsátok előnyösnek a Ti szempontotok szerint. Felvételek száma kb.: 50-150 között, eredeti teljes felbontásban. Mindezt akár AJÁNDÉKKÉNT, ha minket hívtok esküvőtök fényképezésére és videózására.

 

TRASH THE DRESS fotózás

  Az Amerikában elterjedt olyan fotózás, mely az esküvő után készül. Ilyenkor az ifjú pár már teljesen felszabadultan áll a fényképezőgép elé, ahol esetleg a - ruháikat sem kímélve - (amennyiben saját) különlegesen extrém felvételek készülnek róluk. Akár tengervíz áztatta, szökőkutas, ruhaszaggató stb. felvételek. Mindezt akár AJÁNDÉKKÉNT, ha minket hívtok esküvőtök fényképezésére és videózására.

 

Műtermi felvételek

  Műtermet székhelyünkön, Egerben több helyen, vidéken is bárhol meg oldjuk annak felállítását, ahol legalább 4x4 m-es üres hely van. Ma már nem jellemző a műteremben történő fényképezkedés. A szabadtéren készült felvételek sokkal változatosabbak és színgazdagabbak. Rossz idő esetén inkább kastélyban, hotelben vagy akár étteremben, készítünk belső felvételeket.

 

A fényképfelvételek készítésének módjai

  Mindenre fogunk figyelni, hogy készüljenek portré, félalakos, álló és csoport képek hagyományos és kreatív stílusban. Amennyiben igényetek van rá, minden lehetséges beállítást 3D-ben is elkészítjük és ezekből utólag lehet rendelni  3D-s képeket, fénykép vagy digitális formában, árjegyzék szerint. Ehhez szükséges vásárolni egy db 3D-s nézőkét is. 

 

  A felvételek készülhetnek a fényképész saját meglátása szerint, de természetesen készíthető az ifjú pár által kértek szerint, melyek lehetnek hagyományos vagy extrém, különleges, kreatív beállítások. Nem zárkózunk el semmilyen felvétel elkészítésétől sem. Ezeket azonban előzetesen egyeztetni kell, melyre lehet, hogy fel kell készülni. Lehetnek spontán jelentkező felvételek is, melyek előfordultak a fényképezéseink során, melyből különlegesen jól sikerült, érdekes képek készülhetnek.

 

Felvételi idő

  Egy-egy külső vagy belső helyszínen készülő esküvői felvétel ideje a kért felvételek számától függően ½ és 1 óra között van. A két közeli hely közötti ingázás kb. 15-20 perc. Távolabbi helyek közötti ingázás ½ és 1 óra között lehet, km. távolságtól függően.

Minden ifjú párt kérünk, hogy a fényképezés kért időpontját pontosan betartani szíveskedjen, mert az esetleg következő párt sem szeretnénk hátrányos helyzetbe hozni egy esetleges késés miatt, mint ahogyan Titeket sem, hogy késedelem nélkül el tudjuk készíteni a beállított és kreatív felvételeket. Minden esetben az előzetesen megállapított időtartam szerint állunk szíves rendelkezésetekre. Kivételt képez, ha egész napos fényképezést kértetek, vagy nincs következő pár.

 

A felvételek átadása 

  A felvételeket digitálisan a mindenkori fényképezőgépünk (Nikon) legnagyobb felbontása szerint készítjük el, melyet 

      CD-n vagy DVD-n, Pen-drive-on, Winchesteren teljes felbontásban

-     Fotókönyv, kemény vagy bőrborítással

-     Fénykép, albumba rendezve

-     Fényképként     

átadunk. A beállított felvételeket, melyekről képet is kértek, profi retusálással kidolgozzuk. Ezekből kérhetők fekete-fehér és barnított kivitelű képek is.  

  Minden egyéb felvételt, a szükséges mértékben retusáljuk, szín és denzitás korrekcióval javítjuk. A Fotókönyv szerkesztett oldalait nem tudjuk átadni, mert azokból kizárólag csak nálunk kérhető, akár más méretű, de arányos Fotókönyv, nagyon kedvező utánrendelési áron.

 

Leány és legénybúcsú

  Amennyiben nem szeretnéd a jelenlévőktől összekéregetni az eseményen készült pár db fotót, vagy pár perc videót, akkor hívjál minket fényképezni és videózni. A felejthetetlen bulin készült felvételeket CD-n vagy DVD átadjuk részedre amennyiben nem szombaton rendezed azt. Mindezt akár AJÁNDÉKKÉNT, ha minket hívsz esküvőtök fényképezésére és videózására. Fotó: 50-150 felvétel eredeti, teljes felbontásban. Videó: Max. 2 órás felvételi idő, vágatlanul. Amennyiben csak ezt kéred, mert a lagziba nem kell fényképezni vagy videózni, akkor kérésedre tudunk árajánlatot adni. Természetesen titokban tartjuk, ha párod részére ezt nem szeretnéd jelenleg elárulni. Mindkét pár részére tudjuk vállalni mindkét lehetőség egyikét.

Hírek

 • AKCIÓS ESKÜVŐI FOTÓZÁS 2018-ban!
  2017-09-06 11:02:23

  AJÁNDÉK FOTÓKÖNYV 50.000 Ft értékben!

 • Akciós Tablófotózás a 2016-2017-es tanévre!
  2016-09-21 11:59:31

  Tabló árajálatunkat e-mailben kérésre átküldjük.

 • Tablófotó Akció a 2016-2017-es tanévre!
  2015-12-30 13:02:20

  Minden iskolába eljuttatjuk árajánlatunkat!

 • Gyermekfotók feltöltve az Óvodai képgalériába!
  2015-07-29 17:51:19

  Gyermekfotók feltöltésre kerültek.

 • Akciós Tablófotózás!
  2015-02-11 10:50:15

  TABLÓFOTÓ SZUPER AKCIÓ a 2016-2017-es tanévre!

 • Új képek feltöltve!!!
  2013-06-04 19:08:35

  Esküvői fotók ill. fotókönyv galériában!

 • Új videó feltöltve!
  2012-02-01 22:06:42

  Hamarosan még több videó és képek az oldalon!

Asztali nézet