MENÜ


3D FULL HD - 2D FULL HD vagy Digitál-8 VIDEÓ FELVÉTEL 

 

Nyártól egy csúcsminőségű, SONY gyártmányú a világelső 3D-s felvételre képes 10x-es optikai zoommal rendelkező kézi kamerával dolgozunk. 3D (2x1920x1080p) vagy 2D FULL HD (1920x1080p) Hogy miért van erre szükségetek? Lehet, hogy most egyáltalán nincs, mert esetleg nem rendelkeztek 3D-s Tv-vel, de nemsokára lehet, hogy igen, esetleg ismerősnél megnézhetitek a felejthetetlen élményt nyújtó esküvői felvételeket. Hagyományos módon 2D-ben is megnézhető a felvétel.

 

Nikon fényképezőgépünkkel is tudunk 2D FULL HD felvételeket is készíteni, mely csak kezelésében tér el a kamerától, minőségében nem.

 

Digitál-8 kamerával is készíthetünk felvételeket, mely kiváló (DVD)minőséget biztosít.  20x-os optikai zoommal és nagy látószögű objektívvel van felszerelve, hogy kis helyen is minél több személy férjen a felvételre. Teljes sötétben kameralámpával vagy infrával is tudunk felvételt készíteni, hogy ne maradjunk le semmilyen eseményről.

 

A kézi kamerát azért hangsúlyozom, mert vele lényegesen különlegesebb felvételeket lehet készíteni, mint a vállon vagy állványon tartott egy nézőpontot (általában csak fejeket és mellképet) mutató, akár FULL HD felvételekre alkalmas kamerával. Újabban a Tv-ben megjelenő felvételek egy részét is kézi kamerákkal készítik, mert kiváló minőségű felvételek készítésére alkalmasak. Olvastam hasonló véleményt vállkameráról, de sajnálattal láttam a fényképeiken, hogy ugyanolyan kamerával dolgoznak. Esetenként régi, (15-20 évvel ezelőtt) profinak mondott, de csak VHS, legfeljebb DV minőséget adó, alacsony felbontású nagyméretű kamerákkal, és már nagyon olcsón is vállalnak felvételkészítést, aminek nem szabad bedőlni. Nem lehet velük rugalmasan mozogni, ezért sok-sok megszakított felvételeket készítenek.

 

Kétkamerás felvétel

 

Jelenleg nálunk nincs, illetve valószínűleg nem is lesz. Véleményem szerint, aki egy kamerával nem tudja felvenni az esküvőt változatosan, az nem rendelkezik megfelelő gyakorlattal. Ilyen ajánlatot megrendelőként messze elkerülném azért is, mert még plusz tízezreseket kérnek érte. Különböző nézőpontokat egy kamerával is kiválóan meg lehet valósítani, csak tudni kell, hogy hogyan. Ilyen felvételnél sokszor látni, hogy a másik kamerás épp nem jó helyen van, mert nem őt kellene videózni. Egykamerásnál ez nem fordulhat elő.

 

Hogy miért minket válasszatok?

 

Mi és korábbi megrendelőink is azon az állásponton voltak, hogy lehetőleg minél többet vegyünk fel a lagziról, mert így nem maradhat le semmi fontos esemény. Amennyiben valamelyik rész, részetekre mégis unalmassá válna, nyugodtan lehet tekerni. Természetesen lehetőség van rövidített változatot is kérni a már meglévő felvételekből. Később akár magatok is vághattok és szerkeszthettek olyan klipet, mely kielégíti minden igényeteket. Ezt csak akkor lehet megtenni, ha minden fontos esemény rögzítve van.

 

Tudjuk azt is, hogy jelenleg már majdnem minden háztartásban van valamilyen kamera. Ezért részben szokássá vált, hogy az ismerősök, rokonok köréből kerül ki az a személy, aki majd felveszi az esküvőt. Általában nem ingyen, de valamivel olcsóbban és szakszerűtlenül. Láttam már jó pár, remegő kézzel, balra-jobbra kapkodó és hirtelen zoomoló kamerás felvételt, alig látható ifjú párral és násznéppel. Az akkumulátor lemerülése miatt, lemaradt fontos eseményeket. Nem jó senki részére sem, ha utólag mégis kiderül, hogy nem volt jó választás. Esküvő egyszer van és megismételhetetlen! Az emlékek halványulnak, az ünneplők eltávoznak, de a fénykép és videó megmarad örök emléknek. A csontleves helyett válasszátok a húslevest, a harag helyett a békeséget!

 

Ezért vagyunk mi, profik. Nem remeg a kezünk, nem kapkodunk, a lényeget videózzuk, és nem merül le az akkumulátorunk. Ezen felül minőségi DVD-t vagy Blu-ray lemezt vagy merevlemezt adunk át részetekre. Igaz nem ingyen, de elfogadható és megfizethető áron, profi minőségben.

 

Hagyjátok a rokonokat és ismerősöket az esküvő meghitt pillanatainak élvezésében. Szórakozzanak, táncoljanak, örüljenek és ilyenkor ne a munkával foglalkozzanak. Nekünk sokszor volt ennek ellentétjében részünk. Mi is csak a fényképek és videofelvétel megnézése után láttuk az esküvőt, mert akkor a „munkára” kellett koncentrálni. Később ne legyen senki bűnbak azért, mert csak segíteni szeretett volna, de az sajnos nem úgy sikerült.

 

Hírek

 • AKCIÓS ESKÜVŐI FOTÓZÁS 2018-ban!
  2017-09-06 11:02:23

  AJÁNDÉK FOTÓKÖNYV 50.000 Ft értékben!

 • Akciós Tablófotózás a 2016-2017-es tanévre!
  2016-09-21 11:59:31

  Tabló árajálatunkat e-mailben kérésre átküldjük.

 • Tablófotó Akció a 2016-2017-es tanévre!
  2015-12-30 13:02:20

  Minden iskolába eljuttatjuk árajánlatunkat!

 • Gyermekfotók feltöltve az Óvodai képgalériába!
  2015-07-29 17:51:19

  Gyermekfotók feltöltésre kerültek.

 • Akciós Tablófotózás!
  2015-02-11 10:50:15

  TABLÓFOTÓ SZUPER AKCIÓ a 2016-2017-es tanévre!

 • Új képek feltöltve!!!
  2013-06-04 19:08:35

  Esküvői fotók ill. fotókönyv galériában!

 • Új videó feltöltve!
  2012-02-01 22:06:42

  Hamarosan még több videó és képek az oldalon!

Asztali nézet